About you About Blue

Deze fantastische stofjes van About blue verdienen gewoon een eigen blog!

Als eerste van de nieuwste collectie! About blue Leaf! Voor deze broek heb ik het nieuwste patroon van sofilantjes gebruikt, de Cessatio. Heerlijke pasvorm en ideaal voor deze warme French Terry stof.

Ik heb nestels toegevoegd in de tailleband om de broek wat stoerder te maken. Ook zit er gewoon elastiek in de tailleband zodat de broek goed blijft zitten. Met het koordje heb ik wat vals gespeeld 😉 die loopt gewoon van de ene opening naar het andere, dus niet door de tailleband heen.

De cessatio heeft verschillende zak opties. De paspel zak is echt prachtig, maar ik heb deze keer gekozen voor de opgestikte zak. Gewoon gestikt met een zigzag geeft het een heel eigenwijs effect.

Het volgende pareltje is de Let me be a swan ik heb de bijpassende boordstof en uni french Terry gebruikt in de kleur 21 dusty pink.

Voor de sweater heb ik Loxie Eagans shirt van rain city patterns gebruikt met een heerlijk warme cowl. Er zijn verschillende opties en ook zeker geschikt voor jongens

De cuffs heb ik wel iets aangepast, want deze zijn officieel langer en bedoelt om de duim doorheen te doen. Maar ik heb er normale boordjes van gemaakt.

De rok is van Ellie and Mac, eigenlijk bedoelt voor tricot, maar ook prima mogelijk in French Terry, volgende keer zou ik alleen de tailleband wel van tricot doen of er een klein ritsje in de zijnaad in zetten zodat hij iets makkelijk aan gaat. Maar mijn dochter is er even goed heeel blij mee!

En laatste maar zeker niet de minste is de; Let me be a sunflower 🌻 ik geloof niet dat er een stofje is dat meer toepasselijk is voor onze vrolijke dochter

Het patroon is de Blissy Tunic van rain city pattern company. Eigenlijk een heel basic patroon maar door een paar kleine opties kun je het helemaal personaliseren. Ik heb gekozen voor konijnen oren maar er zijn ook andere oortjes waar je uit kunt kiezen. En door de zakken kan ik makkelijk haar favoriete kleur toevoegen zodat de tuniek binnen no time favoriet was.

Deze laatste tuniek heb ik gemaakt tijdens de samennaaidag van Mevrouw Jett, zo leuk om Leanne en een heleboel andere leuke dames eens in het echt te ontmoeten. Ook was het voor mij een hele productieve dag vol Mevrouw Jett stofjes

Wil je ook eens mee doen met de samennaaidag of iets anders leuks dat mevrouw Jett aanbied kijk dan eens op haar website en vergeet zeker niet om ook haar instagram in de gaten te houden!

http://www.mevrouwjett.nl

https://instagram.com/mevrouwjett

Aff links https://www.sofilantjes.com/product/cessatio-jogger-nederlands/?affiliates=178.

Be Smart Jumper Pattern (kid's)

http://rain-city-pattern-company.myshopify.com?aff=268

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: