Heerlijk warme jas

Ik mocht meewerken aan de update van de Mackinaw Coat van Call Ajairi. En aangezien mijn dochter nog een warme jas nodig had, ben ik aan dit project begonnen. De stof had ik al minstens 2.5 jaar liggen en was een stofje van La maison Victor. Prachtig warme kleur en perfect voor een mantel. Gevoerd met katoen teddy en een katoentje van Fiona Hewitt

Er is een optie met of zonder plooien in het voorpand. Voor een meisje vind ik de plooien wel echt een toevoeging. Ook het rugpand is heel bijzonder en kun je heel bijzonder maken afhankelijk van de stofkeuze of siersteken/borsuursel

Ik vond het ook wel fijn om er een lusje in te maken. Er is ook een optie voor ceintuur, maar deze heb ik overgeslagen en ook de zakken heb ik niet gemaakt. Dat had zeker wel gekund met de plooien in het voorpand, maar aangezien mijn dochter nog al een verzamelaar is vond ik het wel zo makkelijk om ze te laten vervallen.

Je kunt deze jas dus helemaal aanpassen naar je eigen wensen en ideeën en maakt de jas totaal uniek!! De pasvorm is wel vrij wijd in de taille maar daardoor kun je er wel makkelijk een warme trui onder dragen en is er genoeg beweegruimte om te klimmen en te spelen.

De knopen zijn wel echt de kers op de taart! Het combineert het rood van de buitenstof met de lichte binnenkant en geeft een speels effect. Geheel per toeval heeft mijn zoontje ze gekozen en ik kon niet anders dan deze gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: